8 Mayıs 2015 Cuma

Mevsim Değişikliğinden Saçlarınızı koruyun.



     Daha güzel saçlara sahip olmak herkesin hayali... Ancak bu hayale ulaşabilmeniz için biraz çaba gerekir. Bunun içinde doğru bakımı ve doğru zamanlamayı yaptığınızda farkı sizde hissedeceksiniz. 
 
   Değişen mevsimlerle birlikte vücudumuzu korumak için giysilerimizi, cildimizi korumak için cilt bakım ürünlerimizi değiştiririz. İşte tıpkı bu örneklerde olduğu gibi saçlarımızın da ilgiye ve korunmaya ihtiyaçları vardır. Her saç, farklı mevsimlerde farklı bir bakıma ihtiyaç duyar... Çünkü farklı problemler farklı çözümler gerektirir...



Bahara ışıltılı saçlarla girin 

      Bütün bir kış boyunca eğer saçlarınıza özel bir itina göstermediyseniz, şimdi onların kurumuş ve yıpranmış olduklarını eminiz fark etmişsinizdir. Bu nedenle bahar ayları saçlarınız için güzel bir fırsat. Eğer onları güçlendirecek ve canlandıracak formülleri bulamazsanız, yazın kavurucu güneşi saçlarınızı daha da içinden çıkılmaz sorunlara çekecektir. Ekstra bakımlarla saçlarınızı kurtarmak için önünüzde bahar dönemi var. Saçlarınızın içyapılarında, geçirdikleri işlemler karşısında zayıflamalar meydana gelir, saç boyları ve uçlarında çatallaşmalar olur. Artık saçlarınız kırılmaya daha da fazla müsaittirler. Bunun sonucunda ise esneklik ve güzelliklerini kaybederler. 
       Saçlar uzadıkça yıpranma oranları artar. Çatallaşmalar saçların uçlarından başlayarak üst noktalarına doğru tırmanır. Bu türden sorunlarla karşılaştığınızda ilk iş olarak bir kuaföre gidip, saçlarınızdaki kırıkları aldırmalı ve hatta saç boyunuzu sağlıklı kısımlarına kadar kısaltmalısınız. Saç boyunuz kısaldıktan sonra onları bir süre için aşırı fön ısısından korumaya çalışın. En azından kendilerini biraz olsun toparlayıncaya kadar. Saç tipinize uygun bakım ürünlerini ya da yağlar kullanarak saçınızı canlı ve parlak gücüne kavuşturursunuz bu ürünleri devamlı kullanırsanız saçınızdaki farkı sizde göreceksiniz. Kendi bakımınızı siz yapamazsanız bir uzmana giderek yardım alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mineral Makyaj Ürünleri