9 Mayıs 2015 Cumartesi

YAŞI OLGUN GÖSTEREN MAKYAJ HATALARI


Allığı elmacık kemiklerinden saç çizgilerine doğru uygulamak:    Allığınızı bilindik yöntem olan elmacık kemiklerinden saç çizgilerine doğru uygulamak, olduğunuzdan daha olgun bir görünüm elde etmenize neden olur. Bu eski yöntem yerine doğallığı tercih etmelisiniz. Genç görünüm için yapman gereken tek şey doğallığa odaklanmak ve gül veya şeftali tonlarındaki allığını yalnızca elmacık kemiklerinin üzerine uygulamak…



Fazla fondöten kullanmak: Fazla kapatıcılık sağlaması için gereğinden fazla uygulanan fondöten, kapatıcılıktan ötürü yaşlı bir görünüme bürünmenize neden olur. Fondöteni kendi teninizi uyguladığınız fondötenin arkasından görebileceğiniz kadar uygulamalısınız. Daha genç ve doğal bir görünüm için, önce primer ardından fondöten uygulamalı, gerek duyarsanız parlamanın önüne geçmek için ize pudra uygulamalısınız.
Mat görünüm vermek: Genç görünüme kavuşmak için önemli noktalardan biri de ışıltılı bir cilttir. Mat bir görünüm cildinizin donuk ve cansız, daha olgun görünmesine neden olur. Mat görünümün aksine canlı göz kapakları, parıltılı dudaklar teninize canlılık katacaktır. Doğal tonları ve ışıltılı makyaj malzemelerini tercih etmelisiniz.

İnce alınmış kaşlar veya kalemle fazla boyanmış kaşlar: 90'lara ait inçe kaş görünümünü arkanızda bırakmanız gerek. Bunun yerine kalın ve dolgun kaş modası ile olduğundan çok daha genç görünebilirsiniz. Bunun yanı sıra kaşları dolgun göstermek için fazla boyanan kaşlar da olduğundan daha olgun bir görünüme neden olur. Abartıya kaçmayı önlemek için kaş kalemini yalnızca kaşlarının arasındaki boşluklara uygulayın ve kalemin arkasındaki fırça ile uyguladığınız kalemi dağıtın. Böylece kaşlarınız çok daha kalın görünecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mineral Makyaj Ürünleri